blog en gastenboek

NAZOMEREN IN FRANKRIJK

Nu het hoogseizoen is afgelopen kijken wij tevreden terug op een paar ongelofelijke maanden. Ook de kippen zijn content en beginnen nu (terwijl de meeste gasten zijn vertrokken) met eieren leggen. Alsof ze bewust op dit moment hebben gewacht ;)

Ruim 420 families hebben Camping du Lac bezocht deze zomer. Merci! Daar zaten grote gezinnen tussen met veel kinderen, heel herkenbaar voor ons. Maar ook stelletjes die samen voor het eerst gingen kamperen. Het was een leuke mix van mooie mensen en nationaliteiten door elkaar. Er waren zelfs Russen op de camping!

Misschien moet ik er wel even bijzeggen dat die Russische nationaliteit werd vertegenwoordigd door de vriendin van onze zoon, die samen een paar dagen kwamen bijspringen om de drukte op te vangen. Die dagen werden weken, en passant hebben ze ook nog een soirée pizza georganiseerd. De zelfgemaakte hout-oven (Mike verveelde zich in lockdown) is nu in de revisie. De oven deed het zó goed dat zelfs de bodem van de oven begon te smeulen! Gelukkig was dit pas tegen het einde van de avond. Pfff.

Door de grote animo hebben we vaak het bordje 'COMPLET' op moeten hangen bij de slagboom. Gasten die normaal gesproken zonder reservering zo de camping op konden rijden om een plek te kiezen, moesten we nu teleurstellen. Désolé, alles is anders dit jaar. Het stond dus vol, alle beschikbare plekken waren bezet. Dat hadden we niet durven dromen, zeker niet na de uitbreken van de Covid-pandemie.

Wel vol dus, maar gelukkig geen grote groepen mensen dicht bij elkaar of andere gekke dingen. Alles bleef binnen de perken en veilig. Marian heeft veel tijd en energie gestoken in de schoonmaak en dit werd opgemerkt en gewaardeerd door de gasten. Eén van de gasten noemde haar zelfs een schoonmaniac. Haha, we zien het als een compliment. In veel reviews is het schone sanitair genoemd, daar zijn we trots op!

Omdat we volgend seizoen de camping weer net zo veilig en schoon willen houden, wordt het aantal plekken blijvend verlaagd naar 55 (in plaats van 75). We hebben een nieuwe indeling gemaakt van de staanplaatsen zodat ruimte en schaduw beter verdeeld zijn. Ook het aantal stroompunten wordt uitgebreid zodat je niet meer dan 25m kabel nodig hebt voor een aansluiting. Verder bekijken we of de bestaande hurk-toiletten omgebouwd kunnen worden tot normale toiletten, dat scheelt een eindje lopen 's avonds.

Eind september is de vernieuwde plattegrond klaar en sturen we 'm naar iedereen die op onze mailinglist staat (aanmelden kan hier).

Geen zin om te wachten? Nazomeren in Bujaleuf tegen gereduceerd laag-seizoen tarief kan nog tot 4 oktober. Wel even de reis-restricties checken die in verschillende Europese landen worden ingevoerd.

En tot slot, was je deze zomer onze gast en wil je nog een beoordeling voor Camping du Lac achterlaten? Dat kan op 3 verschillende manieren via deze link.

Mike & Marian
01-09-2020
TOP
Whatsapp?