retro caravan huren in Frankrijk

Retro caravan '64

VINTAGE

Retro kampeer ervaring

Terug in de tijd en je onder dompelen in het gevoel van de jaren 60 en 70? Vanaf mei 2023 staat er een vintage caravan te huur op Camping du Lac. Hiervoor hebben wij een oldtimer SuperStar aangeschaft uit 1964. Ouderwetse sfeer en kwaliteit gegarandeerd. Met afmetingen van 5.20 x 2.25 meter plus twee deuren, kun je achter elkaar aan rennen door de caravan. Altijd handig :-)

'60 - '70

Vroeger was alles beter ♥

De caravan is bij ons thuis in de werkplaats grondig aangepakt. Kleuren, bekleding, inrichting... alles heeft een make-over gekregen. Met behoud van de vintage-look natuurlijk.

De SuperStar heeft een vast 2-persoonsbed, aparte keuken en af te sluiten toiletruimte met cassette toilet. Er is elektrische verwarming voor de wat koelere avonden in het voorjaar. De keuken is voorzien van koelkast en kookgelegenheid.

Buiten bij de achterdeur is een kraan met stromend water. Aan de de voorkant loop je vanuit de caravan op een verhoogd houten terras met grote oranje luifel en gezellige verlichting. Er staat een gasbarbecue zodat je ook buiten kunt koken. De SuperStar staat op het eerste terras op plek 18. Avondzon, een schommelbankje en uitzicht op het meer zijn inbegrepen :-)

blog en gastenboek
Pim & HélèneGastenboek 2023
"Prachtige locatie direct aan een meer met verderop een strandje, terrassencamping, goed voor je kuiten ;-) Wij verbleven in de retro caravan, welke stijlvol en netjes gerenoveerd is en van alle gemakken voorzien. Compleet met beddengoed, handdoeken, magnetron etc, je hoeft dus enkel je kleding mee te brengen. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. Dag maaltijden op de camping af te halen of ter plaatse te nuttigen, gezellig het Apero op zaterdag, kennismaking met drankje en een hapje. Omgeving met leuke marktjes in de buurt, mooie bochtige wegen, veel fiets en wandelroutes. We hebben het heerlijk gehad."
  • Retro feeling met modern comfort
  • Ingericht voor 2 personen
  • Verhoogd houten terras met luifel
  • Bedden- en linnengoed aanwezig
  • Eindschoonmaak inbegrepen

RETRO

Vintage kamperen

Hoewel ingericht voor twee personen, is er plek genoeg om een tentje bij te plaatsen voor twee extra personen. Wij vullen de inventaris en meubels graag aan tot maximaal vier personen. De retro SuperStar is het gehele seizoen te huur.

VRAGEN

Veel gestelde Retro vragen

Je kunt gebruik maken van de douches en toiletten in het sanitair gebouw. Ook is er een cassette toilet in de caravan zodat je bijvoorbeeld 's nachts niet over de camping hoeft te lopen.

Oui, er is een kooktoestel en koelkast plus alle potten/pannen/schalen/glazen/bestek/borden die je nodig hebt om een maaltijd te bereiden en te serveren.

Achter de caravan aan het pad is een buitenkraantje beschikbaar.

Het 2-persoonsbed is al opgemaakt bij aankomst, dat scheelt dus een hoop gesjouw en was voor als je weer naar huis gaat.

Ja, badhanddoeken liggen voor je klaar in de caravan. Graag wel zelf een badlaken voor naar het strand meenemen, onze handdoeken zijn alleen voor bij de caravan.

Nee hoor, echt alles ligt al voor je klaar, lekker makkelijk dus.

De caravan is in principe ingericht voor 2 personen. Op de standplaats kan echter wel een eigen tentje neergezet worden, er is plek genoeg. Wij zorgen voor stoelen, extra bestek etc. Kinderen zijn niet bij de prijs inbegrepen en worden gerekend als extra personen.

Dat past prima, er is meer dan genoeg binnenruimte in de caravan. Het is ook mogelijk om een compleet babybed-pakket te huren voor 20 euro per week. Inclusief beddengoed, verschoonkussen, kinderstoel en muziekmobiel. Dit kun je aangeven bij de opmerkingen tijdens het reserveren.

Ja dat mag. Op het houten terras voor de caravan staat al een gas-barbecue voor je klaar zodat je meteen als grillmeister aan de slag kan.

Ja, de caravan heeft een elektrische kachel voor als het 's avonds nog wat fris is.

Een geslaagdevakantie in Frankrijk

aanvraag verzenden

Aanvraag

Bekijk de prijs en verzend je aanvraag

online betalen

Aanbetaling

Gebruik de link in het betaalverzoek

reservering gemaakt

Voilà!

Zet de data maar in je agenda, à bientôt!

TOP
Whatsapp?