bedankt voor je verblijf

Over ons

GAST

Je bent te gast bij

Mike & Marian

Geboren in Nederland, zijn wij ooit begonnen als elkaars tegenpolen: de regelaar versus de flierefluiter. Echter met het groeien van ons gezin, kwamen we ook dichter naar elkaar toe. Dat moet ook wel, want zeven kinderen vragen enige organisatie thuis ;-)

Het opvangen van kinderen via pleegzorg heeft een grote rol in ons leven gespeeld, en daar hebben we altijd veel voldoening uit gehaald. Ook nu we in Frankrijk wonen/leven, zijn we aan het zoeken naar een manier om dat weer op te pakken.

Mike is werkzaam gebleven als zelfstandig webdesigner, Marian heeft haar baan in de zorg opgezegd. De twee jongste kinderen zijn mee verhuisd en hebben hier al een aardige groep vrienden opgebouwd. Met de rest van het gezin is afgesproken om in ieder geval een paar keer per jaar bij elkaar te zijn. Dat zijn de weekjes waar we erg naar uitkijken, zeker omdat we in 2019 opa/oma zijn geworden!

Het leven in Frankrijk, en dan met name de Limousin, past heel goed bij ons. Veel natuur en alle tijd om te genieten van rust en vrijheid. Dat gevoel willen wij ook graag aan onze gasten doorgeven!

A bientôt, Mike & Marian van Zadelhoff

Facebook
CampingBujaleuf

Instagram
CampingBujaleuf

GEBOEKT

Geboekt?

Dan kan het niet anders of dat wordt een prachtige vakantie! Hieronder nog wat praktische informatie. Door ons op Facebook en/of Instagram te volgen, blijf je op de hoogte. We plaatsen er regelmatig foto's, filmpjes en leuke anekdotes.

Wanneer je buiten de openingstijden van de camping denkt aan te komen, ontvangen we graag een berichtje zodat we ervoor kunnen zorgen dat je de camping op kunt. Voor een in- en uitrijkaart om de slagboom mee te openen vragen wij 25 euro borg.

openingstijden camping bujaleuf

Openingtijden 2024

Camping open:
vanaf 8 mei tot 28 september
Receptie geopend:
van 9.00 - 12.00 en 16.00 - 19.00 uur
van 9.00 - 20.00 uur in juni/juli/aug

TOP
Whatsapp?