glamping-op-kleine-camping-aan-meer-frankrijk

Glamping du Lac

ROMANTISCH

Romantische huurtent in de Limousin

Speciaal voor kampeerders die meer luxe willen, hebben wij een volledig ingerichte glampingtent met enorme luifel neergezet op de camping. De glampingtent XL staat op een rustige plek op een groot houten terras van 45m² met zithoek, buitenkeuken, grote gas-barbecue èn vrij uitzicht.

  • Op verhoogd houten terras
  • Comfortabel 2 persoonsbed
  • Stopcontacten binnen en buiten
  • Afsluitbare ventilatie met muggengaas
  • Sfeerverlichting in tent en luifel

GENIETEN

Samen genieten ♥

Onder de beschutting van de luifel staat een keuken met kookplaat en ijskast. De XL heeft ook een Dolce Gusto apparaat en grote gas-barbecue. Er is een hangmat, de stoelen zijn verstelbaar en er zijn ligstoelen om te relaxen of weg te dromen in een goed boek.

De tent is voorzien van een vaste bodem en ventilatie met muskietengaas. Insekten komen hier niet binnen! Op de vloer ligt een hoogpolig kleed en door de enorme luifel heb je lekker veel schaduw of beschutting bij een bui.

Op verzoek plaatsen we een cassette-toilet in de tent, zet dit s.v.p. even bij de opmerkingen tijdens het reserveren.

  • Ingericht voor 2 personen
  • Complete buitenkeuken met ijskast
  • Stoelen met verstelbare leuning
  • Bedden- en linnengoed aanwezig
  • Eindschoonmaak inbegrepen

GLAMPING

Glamping

Deze glampingtent is zo ingericht dat we er het liefst zèlf het hele seizoen in zouden willen verblijven. Behalve praktisch (alles is aanwezig, van handoeken tot ligstoel) is het een ode aan de liefde van Camping du Lac ;)

In seizoen 2022 hebben we de tent vernieuwd, nu met 29m² binnenruimte! In seizoen 2023 staat de glampingtent op plek 2. Dit is een zeer ruime plek met waanzinnig uitzicht over Lac St Hélène.

Er is ook een mogelijkheid om een compleet babybed-pakket te huren voor 20 euro per week. Behalve een verstelbaar babybedje incl. beddengoed, kinderstoel en verschoonkussen, zit hier ook een muziekmobiel bij. Je hoeft alleen de kleine nog maar mee te nemen...

VRAGEN

Veel gestelde Glamping vragen

Je kunt gebruik maken van de douches en toiletten in het sanitair gebouw. Op verzoek plaatsen we een cassette toilet in de tent zodat je er 's nachts niet uit hoeft. Graag even vermelden bij de opmerkingen tijdens het reserveren.

Oui, er is een keukenblok met 4-pits gaskookplaat en koelkast en alle potten/pannen/schalen/glazen/bestek/borden die je nodig hebt om een maaltijd te bereiden en te serveren.

Er staat een jerrycan met kraantje bij de tent en vlakbij aan het pad is een buitenkraan.

Het 2-persoonsbed is al opgemaakt bij aankomst, dat scheelt dus een hoop gesjouw en was voor als je weer naar huis gaat.

Ja, badhanddoeken liggen voor je klaar in de tent. Graag wel zelf een badlaken voor naar het strand meenemen, onze handdoeken zijn alleen voor bij de tent.

Nee hoor, echt alles ligt al voor je klaar, lekker makkelijk dus.

De tent is in principe ingericht voor 2 personen. Bij de XL-tent kan echter wel een eigen tentje neergezet worden, er is plek genoeg. Wij zorgen voor stoelen, extra bestek etc. Kinderen zijn niet bij de prijs inbegrepen en worden gerekend als extra personen.

Dat past prima, er is meer dan genoeg binnenruimte in de tent. Het is ook mogelijk om een compleet babybed-pakket te huren voor 20 euro per week. Inclusief beddengoed, verschoonkussen, kinderstoel en muziekmobiel. Dit kun je aangeven bij de opmerkingen tijdens het reserveren.

Ja dat mag. Bij de XL-tent staat al een grote gas-barbecue voor je klaar zodat je meteen als grillmeister aan de slag kan.

Ja, er staat een klein kacheltje in de tent voor als het 's avonds nog wat fris is.

Een geslaagdevakantie in Frankrijk

aanvraag verzenden

Aanvraag

Bekijk de prijs en verzend je aanvraag

online betalen

Aanbetaling

Gebruik de link in het betaalverzoek

reservering gemaakt

Voilà!

Zet de data maar in je agenda, à bientôt!

TOP
Whatsapp?