glamping-op-kleine-camping-aan-meer-frankrijk

Glamping du Lac

ROMANTISCH

Romantische huurtent in de Limousin

Speciaal voor kampeerders die meer luxe willen, hebben wij twee volledig ingerichte glampingtenten met enorme luifel neergezet op de camping. De glampingtent XL staat op een groot houten terras van 45m² met zithoek, buitenkeuken, grote gas-barbecue èn uitzicht op het meer.

Zijn kleinere broertje is minstens zo comfortabel, maar iets meer bescheiden qua afmetingen en uitrusting. Deze kleinere glampingtent staat ook op een houten vloer op een rustige plek met veel privacy.

  • Op verhoogd houten terras
  • Comfortabel 2 persoonsbed
  • Stopcontacten binnen en buiten
  • Afsluitbare ventilatie met muggengaas
  • Sfeerverlichting in tent en luifel

GENIETEN

Samen genieten ♥

Onder de beschutting van de luifel staat een keuken met kookplaat en ijskast. De XL heeft ook een Dolce Gusto apparaat en grote gas-barbecue. Er is een hangmat, de stoelen zijn verstelbaar en er zijn ligstoelen om te relaxen of weg te dromen in een goed boek.

De tenten zijn voorzien van een vaste bodem en ventilatie met muskietengaas. Insekten komen hier niet binnen! Op de vloer ligt een hoogpolig kleed en door de enorme luifel heb je lekker veel schaduw of beschutting bij een bui.

  • Ingericht voor 2 personen
  • Complete buitenkeuken met ijskast
  • Stoelen met verstelbare leuning
  • Bedden- en linnengoed aanwezig
  • Eindschoonmaak inbegrepen

GLAMPING

Glamping

Deze glampingtenten zijn zo ingericht dat we er het liefst zèlf het hele seizoen in zouden willen verblijven. Behalve praktisch (alles is aanwezig, van handoeken tot ligstoel) is het een ode aan de liefde van Camping du Lac ;)

Voor seizoen 2021 hebben we de tenten en vloeren vernieuwd, maar daar zijn nog geen foto's van beschikbaar. De getoonde foto's en het filmpje zijn van afgelopen seizoen.

Een geslaagdevakantie in Frankrijk

aanvraag verzenden

Aanvraag

Bekijk de prijs en verzend je aanvraag

online betalen

Aanbetaling

Gebruik de link in het betaalverzoek

reservering gemaakt

Voilà!

Zet de data maar in je agenda, à bientôt!

VRAGEN

Veel gestelde Glamping vragen

Je kunt gebruik maken van de douches en toiletten in het sanitair gebouw. In de XL-tent staat ook nog een cassette toilet zodat je er 's nachts niet uit hoeft ;)

Oui, er is een keukenblok met 4-pits gaskookplaat en koelkast en alle potten/pannen/schalen/glazen/bestek/borden die je nodig hebt om een maaltijd te bereiden en te serveren.

Er staat een jerrycan met kraantje bij de tent en vlakbij aan het pad is een buitenkraan.

Het 2-persoonsbed is al opgemaakt bij aankomst, dat scheelt dus een hoop gesjouw en was voor als je weer naar huis gaat.

Ja, badhanddoeken liggen voor je klaar in de tent. Graag wel zelf een badlaken voor naar het strand meenemen, onze handdoeken zijn alleen voor bij de tent.

Nee hoor, echt alles ligt al voor je klaar, lekker makkelijk dus.

De tent is in principe ingericht voor 2 personen. Bij de XL-tent kan echter wel een eigen tentje neergezet worden, er is plek genoeg. Wij zorgen voor stoelen, extra bestek etc. Kinderen zijn niet bij de prijs inbegrepen en worden gerekend als extra personen.

Dat past prima, maar de binnenruimte in de tent wordt dan wel iets beperkter.

Ja dat mag. Bij de XL-tent staat al een grote gas-barbecue voor je klaar zodat je meteen als grillmeister aan de slag kan.

Ja, er staat een klein kacheltje in de tent voor als het 's avonds nog wat fris is.

TOP
Vijf zekerheden van
Camping du Lac
5
Vijf zekerheden van
Camping du Lac
5