glamping-op-kleine-camping-aan-meer-frankrijk

Glamping du Lac

Romantische huurtent in de Limousin

Speciaal voor kampeerders die iets meer luxe willen, hebben wij een ronde glamping tent met een enorme luifel neergezet op plaats 28. Deze romantische tent staat op een groot overdekt houten terras met zithoek en buitenkeuken. Je hebt uitzicht op de camping en het meer.

♥ Samen genieten

Deze glampingplek is zo ingericht dat we er het liefst zèlf het hele seizoen in zouden willen verblijven. Behalve praktisch (opgemaakt 2-persoonsbed, handdoeken etc. en zeer complete buitenkeuken) is het vooral ook heel romantisch. Een ode aan de liefde van Camping du Lac.

De ronde Glampingtent staat onder een enorme luifel op een groot houten terras van 45 m². Onder de beschutting van de luifel staat een keuken met 4-pits kookplaat, ijskast en Dolce Gusto apparaat. In de zithoek kun je heerlijk relaxen of wegdromen in een goed boek. Omdat deze glamping aan het meer spiksplinter nieuw is, zijn er helaas nog geen foto's beschikbaar. Op deze pagina zie je daarom een sfeer-impressie.

  • Overdekt houten terras 9m x 5m
  • Diameter tent 4m
  • Hoogte 2.5m in het midden
  • Extra deur met muggengaas
  • Electra en sfeerverlichting in tent
  • Ingericht voor 2 personen
  • Complete buitenkeuken met ijskast
  • Zithoek en ligstoelen
  • Bedden- en linnengoed aanwezig
  • Eindschoonmaak inbegrepen

Sfeer impressie

Hoewel het uitzicht van de glampingtent straks niet alleen over het meer is, kun je met deze graphic alvast een beetje in de stemming komen.

Veel gestelde Glamping vragen

Er is geen prive toilet of douche, maar het verwarmde sanitair gebouw met meerdere douches en toiletten ligt ongeveer 25 meter van de tent af.

Oui, er is een keukenblok met gaskookplaat en koelkast en alle potten/pannen/schalen/glazen/bestek/borden die je nodig hebt om een maaltijd te bereiden en te serveren.

Er staat een jerrycan met kraantje bij de tent en vlakbij aan het pad is een buitenkraan.

Het 2-persoonsbed is lekker opgemaakt bij aankomst, dat scheelt dus een hoop gesjouw en was als je weer naar huis gaat.

Ja, badhanddoeken liggen voor je klaar in de tent. Graag wel zelf een badlaken voor naar het strand meenemen, onze handdoeken zijn alleen voor bij de tent.

Nee hoor, echt alles ligt al voor je klaar, lekker makkelijk dus.

De tent is in principe ingericht voor 2 personen. Kinderen kunnen wel een eigen tentje neerzetten naast de glampingtent. Zij zijn niet bij de prijs inbegrepen en worden gerekend als extra personen. Wij zorgen voor extra bestek etc.

Op zich past dat wel, maar de binnenruimte in de tent wordt dan wel beperkt.

Ja dat mag. We hebben een gas-bbq bij de tent voor je klaar gezet zodat je meteen als grillmeister aan de slag kan.

Ja, er staat een klein kacheltje in de tent voor als het 's avonds nog wat fris is.

TOP