nazomer vakantie in frankrijk

Nazomeren in Frankrijk

Vakantie in Frankrijk september 2020

In september met de caravan of camper naar Camping du Lac in Frankrijk? Als je van rust houdt en het niet erg vind dat het 's avonds wat kouder is, sta je hier geweldig! Voor slechts 10,00 per nacht (2 personen incl. stroom, hond is gratis) kun je nazomeren in Frankrijk aan Lac St. Hélène in Bujaleuf. Wij (Mike & Marian) houden het sanitairgebouw Corona-proof en zorgen ervoor dat de croissants van de bakker voor je klaarliggen.

Wat de Covid-19 risico's betreft loop je hier op de camping eigenlijk nauwelijks gevaar. Er is veel afstand en iedereen doet z'n eigen ding. Doordat er in deze streek maar 10 mensen per km² wonen, is het vooral heel rustig. Mochten er toch reisbeperkingen worden opgelegd, dan ben je binnen een dagje weer thuis.

September is een prachtige maand om er op uit te gaan, vanwege de rust maar ook vanwege de veranderingen in de natuur. Het uitzicht op het meer verveelt nooit. Hou je van wandelen? Er beginnen routes vanaf de camping van 4 tot 13 kilometer. En als het een keer wat regenachtig is dan kruip je lekker weg met een goed boek.

Nazomer
forfait 2 pers.

10,-

per nacht laagseizoen

  • Plek ruim 150m²
  • Incl. elektriciteit
  • Incl. gebruik wasmachine
  • Incl. taxe de séjour
  • Honden gratis
camping du lac review google
facebook review camping du lac de bujaleuf
TOP
Whatsapp?