Corona proof kleine camping in Limousin Frankrijk

Covid-19 preventie aanpassingen

Kamperen tijdens Corona in Frankrijk in 2022

Aanpassingen op de camping

Met diverse aanpassingen hebben wij de camping zoveel mogelijk Corona-proof gemaakt voor een veilige kampeervakantie in Frankrijk. Vorig jaar is gebleken dat dit prima mogelijk is, wij zijn dan ook trots op de 5 zekerheden van Camping du Lac!

De algemene Covid-19 richtlijnen in Frankrijk zijn ook op de camping van toepassing. Wij zullen u wèl joviaal begroeten, maar geven geen handen of kussen. Bij de receptie is alles naar buiten verplaatst en ook daar houden we graag de onderlinge afstand zodat een mondkapje niet persé noodzakelijk is.

ZEKER

5 zekerheden van camping du lac

Ruimte

Extra ruimte rondom de caravan, tent of camper (125-150m²)

ANNULEREN

Kostenloos annuleren tot 14 dagen voor aankomst (geld terug)

HYGIENE

Smetteloos sanitair door regelmatige schoonmaak (5x / dag)

Uitzicht

Vrij uitzicht vanaf iedere plek op de camping (terrassen)

VEILIG

Geen massa toerisme, veilig van je vakantie genieten (Haute Vienne)

 • Bij de kranen op de camping staan zeep-dispensers met desinfecterende zeep

Veelgestelde vragen in Corona tijd

Nee dat is het niet. Maar door het verlagen van de capaciteit van de camping en zijn er minder plekken beschikbaar. We reserveren daarom graag een plek voor je. Zonder risico want je kunt tot 8 dagen voor aankomst nog annuleren zonder kosten.

In deze onzekere tijden wil je flexibel zijn in het plannen van je vakantie. Daarom kun je tot 8 dagen voor aankomst nog annuleren. Geheel kostenloos en met teruggave van de aanbetaling. Voor kampeerders met eigen caravan, tent of camper is de aanbetaling 25 euro.

Na het versturen van de aanvraag ontvang je van ons een email met daarin een linkje om de aanbetaling te voldoen. Voor kampeerders met eigen kampeermiddel is dit 25 euro, voor de glampingtent 50% van het totaalbedrag.

Jazeker, Bujaleuf beschikt over een huisartsenpost, 5 minuten vanaf de camping. Hier spreekt men ook Engels.

 • extra grote plekken
  Ook voor seizoen 2022 hebben we de capaciteit van 75 staanplaatsen blijvend terug gebracht naar 60 plekken van ongeveer 125 m². Hierdoor is er extra veel ruimte rondom de caravan, tent of camper.
 • Sanitairgebouw
  De douches en toiletten in het sanitairgebouw worden regelmatig en meerdere keren in de ochtend en middag schoongemaakt en gedesinfecteerd. Schoon sanitair vinden wij een must, we besteden er daarom veel tijd en zorg aan.
 • Balie voor informatie etc.
  De receptie binnen is niet meer toegankelijk, in plaats daarvan is er buiten een balie in de deuropening onder het afdak. Hier kun je aankomst/vertrek, (pin)betaling en verhuur regelen. Bij de balie is desinfecterende hand-alcohol beschikbaar.
 • Sleutel voor laverie
  Er mag nog maar één persoon tegelijk in de laverie-ruimte (wasmachines/droger) zijn, de sleutel voor de deur kun je bij de receptie ophalen.
 • Zeep dispensers
  Bij diverse kranen op de camping staan zeep-dispensers met desinfecterende zeep.
 • Brood bestellen
  Bestellingen voor de bakker kunnen worden doorgegeven via de website of Whatsapp van de camping. Iedere ochtend om 9 uur worden deze bij je tent/caravan gebracht. Service van de zaak, graag gedaan ;)
 • Contactloos betalen
  De eindbetaling bij vertrek kan via pin (tot 50 euro contactloos) worden voldaan. Contant geld is dus niet nodig.
 • Afwasbakken
  Om voldoende afstand te kunnen houden (in Frankrijk geldt een social distance van 1 meter), zijn niet alle wasbakken in gebruik.
TOP
Whatsapp?