Kleine camping met Nederlandse eigenaar

Kleinschalige terrassen camping in Frankrijk, op 900 km vanaf Utrecht, aan de rand van prachtig meer. Wandelroutes starten vanaf de camping en kano's en (water)fietsen zijn te huur bij de receptie.

Door de indeling met terrassen heeft iedere plek prachtig uitzicht. Het verwarmde sanitair gebouw is niet nieuw maar wel ruim en brandschoon. In de maanden juli/augustus komt de bakker uit het dorp dagelijks langs met verse croissants en stokbrood.

Mike & Marian

openingstijden camping bujaleuf

Openingtijden 2020

Camping open:
vanaf vrijdag 12 juni tot 4 oktober
Receptie geopend:
van 9.00 - 11.00 en 16.00 - 18.00 uur in juni/sept/okt
van 9.00 - 12.00 en 14.00 - 20.00 uur in juli/aug

    dayhoursminsec0
  • 0
  • 0
  • 0
Google review Camping du Lac
DavidGoogle (5/5)
"Echt mooie terrassencamping met alle voorzieningen inclusief gebruik wasmachine. Kijkt uit over het meer en het strand. Fantastisch. Dit is onze 4e keer hier."
Google review Camping du Lac
KentoGoogle (5/5)
"Super leuke tijd gehad, helemaal tot rust gekomen. Echt een fijne camping met een toffe eigenaar. Goed onderhouden schoon sanitair, volgend jaar weer!"

5 pluspunten van camping du Lac

  • terrassen indeling voor vrij uitzicht op iedere plek
  • Prachtige ligging aan meer met recreatiestrand
  • Gratis gebruik van wasmachine, droger en vriezer
  • Altijd een uitstekende kwaliteit zwemwater
  • Verse bakker op loopafstand in het dorp

Mede door de terrassen is de ruimte op de plekken enorm. Ook al is het wat drukker op de camping, er staan geen andere tenten of caravans voor je neus en je hebt altijd vrij uitzicht.

Het meer bij de camping is eigenlijk een verbreding van rivier de Maulde. Het is geen stilstaand water en wordt steeds ververst. Het zwemwater is hierdoor altijd van uitstekende kwaliteit, blauwalg krijgt geen kans Dat is een fijne gedachte bij de hoge temperaturen van de laatste zomers.

Hoewel dit een 2-sterren camping is (lage tarieven), zijn veel voorzieningen gewoon aanwezig. En ze zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. Dus gratis gebruik van de vriezer bij de receptie, gratis gebruik van de wasmachines en droger in de laverie, en ook de wifi rondom de receptie is gratis voor gasten. Op het hele terrein is er uitstekend 4G bereik.

Veel gestelde vragen

Jazeker! Vriendelijke honden zijn van harte welkom op de camping, mits ingeënt en aangelijnd. Er geldt echter een strenge wetgeving voor waak- en gevechtshonden, dit type hond is vaak niet toegestaan in Frankrijk en dus ook niet op de camping. Raadpleeg bij twijfel je dierenarts.

In Bujaleuf (loopafstand) is een kleine buurtsuper en een warme bakker. Voor grotere boodschappen is er een Hyper Casino in Eymoutiers (15 km) en een Aldi / Carrefour in St. Leonard de Noblat (15 km).

De douches zijn gratis, je hebt geen muntjes nodig. Het sanitair gebouw wordt trouwens verwarmd in voor- en naseizoen.

Ja dat kan! Er is een laverie met 2 wasmachines en een droger beschikbaar voor onze gasten. Geheel gratis.

In het dorp is een restaurant waar een uitgebreide lunch wordt geserveerd die ook veel gebruikt wordt door locals. En bij het strand kun je heerlijk eten in juli en augustus. Dit restaurant heeft ook regelmatig live-muziek op het terras.

Ja dat mag, je hebt natuurlijk wel een visvergunning nodig. Deze zijn bij de mairie in het dorp te koop. Ook nachtvissen in toegestaan onder bepaalde voorwaarden.

TOP
Whatsapp?