Metamorfose week

De leukste manier om je gewenste figuur te bereiken

Je kampeert in je eigen tent, caravan of camper in de Limousin, het groene hart van Frankrijk. Gedurende een volle week ga je aan de slag onder intensieve begeleiding van Mike, jouw personal trainer met 15 jaar ervaring. 6 keer per dag zorgt Marian voor een heerlijke maaltijd of tussendoor-snack. Beleef een onvergetelijke vakantie en geniet van het resultaat!

personal traing in Frankrijk

Dit zeggen deelnemers

Biancagroepsweek
"Deze week was voor mij echt een boost. De ervaring dat ik 3x per dag een pittige workout aankan motiveert me om door te zetten. De recepten ga ik zeker thuis gebruiken."
Marcagroepsweek
"Het was een heerlijke week. De rust van de omgeving was heerlijk, naast het lekkere eten en het mooie uitzicht. Heel erg bedankt voor alles!"
"Je zult versteld staan van de snelheid van je resultaten met een personal trainer naast je!"

Wat kost het als ik mee wil doen?

Een dergelijk intensief programma is best kostbaar. De locatie, eten & drinken volledig verzorgd èn 3 keer per dag training en coaching. Alles wordt voor je geregeld, het is echt een moment voor jezelf. Dat verdien je toch zeker?

Doordat je meedoet in een klein groepje van maximaal 5 personen, blijven de kosten beperkt.

€650,- met max. 5 deelnemers
 • Eigen kampeerplek incl. stroom etc. op onze camping.
 • Deelname samen met max. 4 andere deelnemers.
 • Minder kosten en vaste startdatum.
 • Alle maaltijden, drankjes en tussendoortjes inbegrepen.
 • Intensieve mentale en fysieke begeleiding, ervaren trainer.
 • Resultaat garantie, herboren en barstensvol energie weer terug!
1050,- per week individueel
 • 1-op-1 training en coaching.
 • Eigen kampeerplek incl. stroom etc. op onze camping.
 • Zelf je start- en einddatum kiezen.
 • Alle maaltijden, drankjes en tussendoortjes inbegrepen.
 • Resultaat garantie, herboren en barstensvol energie weer terug!
 • Eventueel met appartement niet ver van de camping (meerprijs).

Dit zeggen deelnemers

Peter & Margriet
"Radicaal in een korte tijd je levensstijl omzetten heeft voor ons zeer goed uitgepakt! Samen in Frankrijk bijna 12 kg afgevallen en 17 cm minder buikomvang. We voelen ons een stuk fitter en gaan dit thuis zeker voortzetten!"

'Een vakantie die je niet snel zult vergeten!'

Meer over je trainer

De basis van Mike zijn sportieve loopbaan is gelegd in Amerika, destijds het mecca voor fitness-minded people! Tijdens de opleiding kreeg hij een speciaal certificaat uitgereikt van 'Outstanding Performance'. Hiernaast was hij ook gediplomeerd sportmasseur (ESPO). Dat is vooral handig indien je specifieke klachten of blessures hebt.

Behalve vitaliteit en een gezond lijf, heeft sport hem nog meer gebracht. Zelfvertrouwen, kennis van eigen grenzen, zelfbewustzijn en stressbestendigheid. Hij is gedreven als het erom gaat om samen succes te boeken.

"Wanneer jij succesvol je metamorfose afsluit, is mijn doel ook bereikt!"

Mike (54 jr)
personal trainer

Veel gestelde vragen

De niveaus worden op elkaar afgestemd, zodat je met gelijkgestemden bent. In zo'n korte tijd een doel bereiken vergt behoorlijk wat inspanning. Zowel mentaal als fysiek zal het soms best zwaar zijn. Om goed te kunnen inschatten of de training geschikt voor jou is, hebben we eerst een telefonische intake. Tijdens dit gesprek bespreken we ook jouw wensen en persoonlijke doelen. Natuurlijk is er ook tijd voor jouw vragen.

De groepsweken hebben een vaste startdatum in 2022. Individueel kun je dit zelf bepalen, mits mogelijk uiteraard.

Vervoer naar onze locatie in Frankrijk dien je zelf te regelen. Er is een voordelige Flixbus-dienst naar Limoges, en ook de trein (TGV) is een optie. We halen je met plezier op vanaf het station, geen probleem. Eigen vervoer kan natuurlijk ook, er is genoeg parkeerruimte aanwezig.

Globaal gezien kun je aannemen dat we 3x per dag een activiteit zullen ondernemen. We gaan zeker veel wandelen (nooit joggen of rennen). Soms kort en intensief, soms wat langer en rustiger. Dit hangt erg af van ieders doelen en huidige conditie. Los van de verdere coaching, zal er tijd genoeg zijn om lekker te genieten van de omgeving. Het is hier prachtig, zeker in het voorjaar!

Geen saaie fitnesstrainingen in ieder geval. De metamorfose is een zeer afwisselend traject, waarbij we grotendeels in de omgeving bezig zijn. Voor de metamorfose-groepsweek maken we veel en mooie wandelingen en doen we oefeningen onderweg. Voor sommige sessies gebruiken we wat hulpmiddelen. Door de opbouw en spel-elementen zul je de trainingen echt gaan waarderen.

Niet iedereen zal het even leuk vinden om alleen van huis te zijn. Het is daarom mogelijk om iemand mee te nemen, iemand die je bij kan staan tijdens jouw metamorfose. Je kunt het traject ook samen met een vriend of vriendin volgen. Voor jouw support of mede-deelnemer rekenen we (in overleg) een aangepast tarief.

Dit is heel specifiek en hangt af van de aard van je blessure. Tijdens de intake zal duidelijk worden of jouw blessure een belemmering kan zijn voor deelname.

Reële doelstellingen verschillen per persoon en zijn afhankelijk van je huidige conditie. Een gewichtsverlies van 5 tot 15 kg, een duidelijke conditieverbetering (minder buiten adem) of een vermindering van je buikomvang van 10 tot 15 cm zijn mogelijk binnen 2 tot 4 weken. Bovendien zul je je energieker voelen dan ooit!

'Het enige verschil tussen wie je bent en wie je wil zijn, is wat je ervoor doet..'

Overgewicht en probleemzone's

Ben je niet tevreden met je figuur, je conditie of heb je last van overgewicht? Ongetwijfeld heb je dan al eens iets ondernomen om er wat aan te doen. Misschien ging het aanvankelijk goed, maar is het uiteindelijk toch een teleurstelling geworden... Je bent niet de enige! Stop alsjeblieft met onnodig calorieën tellen. No more ongezonde crashdieten! Het is tijd voor een andere aanpak. Iets waar je plezier in hebt, iets waar je straks trots op kunt zijn.

Ben je tussen de 25 en de 55 jaar, wil je meer vitaliteit en is het tijd voor actie? Boek dan een metamorfose! Het grootste risico dat je loopt is dat je spijt krijgt dat je je niet eerder hebt aangemeld.

Data groepsweken 2022

De Metamorfose-weken zijn laagdrempelig op instapniveau, iedereen (mits blessure-vrij) kan hieraan meedoen.

Er zijn nog geen vaste start-data voor 2022. Zodra deze bekend zijn worden ze hier vermeld. Het wordt waarschijnlijk begin mei...

Metamorfose Individueel
TOP
Whatsapp?