foodtruck formidable

Foodtruck Formidable

LEKKER

Afhaal maaltijden

Na de vele positieve reacties op de huisgemaakte pizza's van het vorige seizoen, staat er dit jaar een heuse foodtruck op de camping. Nou ja, eigenlijk is het een food-caravan ;-) Chefkok Richard zal met zijn ervaring van de koksschool en een flinke dosis energie drie keer per week een afhaalmaaltijd bereiden.

Buiten de afhaalmaaltijden kun je er ook terecht voor diverse snacks zoals panini-tosties, poffertjes of belachelijk lekkere (super gezonde) smoothies.

Ps. Gezellig samen uit eten op het terras aan het strand? Restaurant La Locale du Lac is geopend vanaf begin juni tot het einde van het seizoen.

Kebab + Dessert

Onze kebab-broodjes (pita's) zijn grieks en komen uit Marseille!

 • Pita kebab L

  Grieks broodje met sla, komkommer, tomaat, gebakken ui en 200g kebab. De huisgemaakte knoflooksaus maakt het helemaal af.
 • Oreo dessert

  Een huisgemaakt zuiveltoetje met stukjes Oreo en een frisse twist.

10,- / pita+dessert

Stoofpotje

Een complete maaltijd bij je caravan, tent of camper. Je hoeft alleen nog voor iets te drinken te zorgen. Bon appetit!

 • Mediterraans stoofpotje

  Met veau de Limousin (kalfsvlees), diverse groentes oa. paprika, ui, tomaat, courgette, wortels en een scheutje witte wijn.
 • Stokbrood kruidenboter

  Het stoofpotje wordt geserveerd met vers stokbrood en kruidenboter uit eigen keuken.
 • Brownie-cheesecake

  Als waardige afsluiter een huisgemaakte brownie naar recept van Jamie Oliver met een cheesecake topping. Pure verwennerij, pas op dat je je vingers er niet bij op eet!

12,50 / portie

Soirée pizza

De krokante bodems (30cm) van onze pizza's kopen we in, maar verder wordt de pizza vers belegd en in een paar minuten afgebakken in de steenoven. Hierdoor blijft de bodem lekker krokant en alle ingrediënten vol smaak.

 • Pizza Mozzerella

  Tomatensaus, tomaatstukjes, Mozerella, pesto, topping met 3 soorten kaas (Emmentaler, Mozzerella, Maasdam).
 • Pizza Chèvre

  Tomatensaus, geitenkaas (Ferme de Fantouillet Bujaleuf), walnoten, honing, topping met 3 soorten kaas (Emmentaler, Mozzerella, Maasdam).
 • Pizza Chorizo

  Tomatensaus, chorizo, paprika, uienringen, schapenkaas, topping met 3 soorten kaas (Emmentaler, Mozzerella, Maasdam).
 • Pizza au Thon

  Tomatensaus, tonijn, uienringen, chilisaus, topping met 3 soorten kaas (Emmentaler, Mozzerella, Maasdam).
 • Pizza Kebab

  Tomatensaus, kebab vlees, paprika, uienringen, knoflookdressing, topping met 3 soorten kaas (Emmentaler, Mozzerella, Maasdam).

10,- / pizza

ORDER

Zo kun je bestellen

Omdat de chef graag van tevoren wil weten met hoeveel mensen hij rekening moet houden, kun je de bestelling uiterlijk op de dag zelf tot 15 uur doorgeven bij de receptie. Voor het stoofpotje is dat een dag eerder, namelijk vòòr dinsdag 15 uur.

We spreken dan een tijd af dat de bestelling voor je klaar staat. Pizza's en broodjes etc. pakken we netjes voor je in, voor het stoofpotje graag een eigen pan meenemen naar de foodtruck. Merci en avance.

TOP
Whatsapp?