Corona proof kleine camping in Limousin Frankrijk

Covid-19 preventie aanpassingen

Veilig kamperen in Frankrijk

Op deze pagina staan de aanpassingen waarmee wij de camping Corona-proof hebben gemaakt. Het doel hiervan is een veilige kampeervakantie in Frankrijk te kunnen bieden aan onze gasten.

De algemene Corona richtlijnen in Frankrijk zijn vaak je handen wassen, geen handen schudden of kussen bij begroetingen en een social distance van 1 meter.

Mondkapjes zijn alleen verplicht (vanaf 12 jaar) in openbaar vervoer en musea. Winkels mogen dit zelf beslissen, dan staat het aangegeven bij de ingang. Dat zijn we hier echter nog niet tegengekomen. Horeca, stranden en meren zijn open voor publiek met inachtneming van de algemene richtlijnen.

 • Bij de kranen op de camping staan zeep-dispensers met desinfecterende zeep
 • dubbele plekken
  Hoewel de plekken al ruim zijn van zichzelf, bestaat iedere kampeerplek dit jaar uit twee plekken naast elkaar. Hierdoor halveren we de capaciteit van 75 naar 35 staanplaatsen en heeft iedereen voldoende bewegingsruimte.
 • Sanitairgebouw
  De douches en toiletten in het sanitairgebouw worden regelmatig en meerdere keren in de ochtend en middag schoongemaakt en gedesinfecteerd.
 • Balie voor informatie etc.
  De receptie zal niet meer betreden kunnen worden, in plaats daarvan is er een balie in de deuropening onder het afdak. Hier kun je aankomst/vertrek, (pin)betaling en verhuur regelen. Op de balie staat een pompje met desinfecterende hand-alcohol.
 • Sleutel voor laverie
  Er mag nog maar één persoon tegelijk in de laverie-ruimte (wasmachines/droger) zijn, de sleutel voor de deur kun je bij de receptie ophalen.
 • Waterfietsen per 2 uur
  De waterfietsen worden alleen nog per 2 uur verhuurd tegen een aangepaste prijs, om drukte bij de receptie te voorkomen. Na iedere verhuur wordt er gereinigd met desinfecterende spray.
 • Zeep dispensers
  Bij diverse kranen op de camping staan zeep-dispensers met desinfecterende zeep.
 • Brood bestellen
  Bestellingen voor de bakker kunnen worden doorgegeven via de website van de camping. Iedere ochtend om 9 uur worden deze bij je tent/caravan gebracht. Service van de zaak, graag gedaan ;)
 • Online betalen
  De eindbetaling bij vertrek kan behalve via pin, ook via overschrijving worden voldaan. Je ontvangt daarvoor van ons op de vertrekdag een betalingslink. Contant geld is dus niet nodig.
 • Afwasbakken
  Om voldoende afstand te kunnen houden (in Frankrijk geldt een social distance van 1 meter), zijn de afwasbakken om en om in gebruik.

Veelgestelde vragen in Corona tijd

Jazeker, en dat is ook aan te raden. Door de verdubbeling van de plekken is de capaciteit van de camping namelijk gehalveerd en zijn er minder plekken beschikbaar. Je kunt tot 2 dagen voor aankomst kostenloos annuleren.

In deze onzekere tijden wil je flexibel zijn in het plannen van je vakantie. Daarom kun je nu tot 2 dagen van tevoren nog je verblijf annuleren. Geheel kostenloos. Dit geldt ook voor gasten die al eerder gereserveerd hebben.

De normale direkte aanbetaling bij reservering is vervallen. Je krijgt nu 2 dagen voor de aankomstdatum van ons een betalingsverzoek voor 50% van de kosten van je verblijf.

Jazeker, Bujaleuf beschikt over een huisartsenpost, 5 minuten vanaf de camping. Hier spreekt men ook Engels.

TOP
Graag vooraf
reserveren i.p.v.
bij aankomst,
om fysiek contact te beperken.

1) Geen aanbetaling
2) Kosteloos annuleren
3) Dubbele plekken
Corona-proof →
Graag vooraf
reserveren i.p.v.
bij aankomst,
om fysiek contact te beperken.

1) Geen aanbetaling
2) Kosteloos annuleren
3) Dubbele plekken
Corona-proof →