Covid-19 preventie aanpassingen

Veilig kamperen in Frankrijk

Op deze pagina staan de aanpassingen waarmee wij de camping zoveel mogelijk Corona-proof proberen te maken. Het doel hiervan is om later, als de overheid groen licht heeft gegeven, alsnog een veilige kampeervakantie in Frankrijk te kunnen bieden aan onze gasten.

 • Bij de kranen op de camping staan zeep-dispensers met desinfecterende zeep
 • dubbele plekken
  Hoewel de plekken al ruim zijn van zichzelf, bestaat iedere kampeerplek dit jaar uit twee plekken naast elkaar. Hierdoor halveren we de capaciteit van 75 naar 35 staanplaatsen en heeft iedereen voldoende bewegingsruimte.
 • Afgescheiden doucheruimte
  Het douchegebouw zal verdeeld worden in 4 afzonderlijke ruimtes met een eigen opgang. Deze gaan we per uur toewijzen aan de plekken op de camping. Het laatste kwartier zal steeds gebruikt worden voor reiniging met desinfecterende spray. Hierdoor kunnen dus 4 gezinnen per uur gebruik maken van een eigen afgescheiden doucheruimte.
 • Loket voor informatie etc.
  De receptie zal niet meer betreden kunnen worden, in plaats daarvan komt er een loket/bureau in de deuropening onder het afdak. Hier kun je aankomst/vertrek, (pin)betaling en verhuur regelen.
 • Sleutel voor laverie
  Er mag nog maar één persoon tegelijk in de laverie-ruimte (wasmachines/droger) zijn, de sleutel voor de deur kun je bij de receptie ophalen.
 • Waterfietsen per 2 uur
  De waterfietsen worden alleen nog per 2 uur verhuurd tegen een aangepaste prijs, om drukte bij de receptie te voorkomen. Na iedere verhuur wordt er gereinigd met desinfecterende spray.
 • Pizza's afhalen
  De pizza's uit de houtgestookte oven zijn alleen op bestelling en bij afhalen verkrijgbaar.
 • Zeep dispensers
  Bij diverse kranen op de camping staan zeep-dispensers met desinfecterende zeep.
 • Brood bestellen
  Bestellingen voor de bakker kunnen worden doorgegeven via de website van de camping. Iedere ochtend om 9 uur worden deze bij je tent/caravan gebracht. De kosten hiervoor kunnen bij vertrek voldaan worden. Service van de zaak, graag gedaan ;)
 • Online betalen
  De eindbetaling bij vertrek kan behalve contant of via pin, ook via overschrijving worden voldaan. Je ontvangt daarvoor van ons op de vertrekdag een betalingslink.
 • Afwasbakken
  Om voldoende afstand te kunnen houden, gaan we de afwasbakken om en om in gebruik nemen.

Veelgestelde vragen in Corona tijd

Jazeker, en dat is ook aan te raden. Door de verdubbeling van de plekken is de capaciteit van de camping namelijk gehalveerd en zijn er minder plekken beschikbaar. Je kunt tot 2 dagen voor aankomst kostenloos annuleren.

In deze onzekere tijden wil je flexibel zijn in het plannen van je vakantie. Daarom kun je nu tot 2 dagen van tevoren nog je verblijf annuleren. Geheel kostenloos. Dit geldt ook voor gasten die al eerder gereserveerd hebben.

De normale direkte aanbetaling bij reservering is vervallen. Je krijgt nu 2 dagen voor de aankomstdatum van ons een betalingsverzoek voor 50% van de kosten van je verblijf.

Jazeker, Bujaleuf beschikt over een huisartsenpost, 5 minuten vanaf de camping. Hier spreekt men ook Engels.

TOP