Verwen arrangement zorg

Verwen arrangement zorg

Een aardigheidje voor zorgmedewerkers

Via deze weg willen wij alle zorgmedewerkers in Nederland een hart onder de riem steken. Uit eigen ervaring weet Marian hoe hoog de werkdruk kan zijn in deze Corona tijden. Ze is net terug uit Nederland waar ze haar oude werk als verzorgende tijdelijk heeft opgepakt.

"Terwijl je op de ene afdeling bezig bent met het verzorgen van een herstellende bewoner, worden op een andere plek alweer nieuwe gevallen ontdekt. Om maar niet te spreken van de mensen die het niet redden. Het gaat je allemaal niet in de koude kleren zitten.. Gelukkig wordt de situatie nu beter door de vaccinaties."

Eenmaal thuis in Frankrijk merkte Marian dat ze de rust en ruimte om ons heen echt even nodig had om weer op te kunnen laden. En dat bracht ons op een idee. In de zomermaanden zijn wij de trotse beheerders van Camping du Lac de Bujaleuf. Het leek ons leuk om daarmee iets extra's te doen voor alle Nederlandse zorgmedewerkers die ook hard toe zijn aan een eigen 'oplaad-moment'.

  • Warm welkom (maar dat krijgen de 'gewone' gasten ook ;)
  • Verkwikkend Frans ontbijt op bed op de eerste ochtend
  • Ontspannende Port proeverij rondom een kampvuurtje
  • Rustgevend tochtje op Lac St. Hélène met fluisterbootje of waterfiets

Dit extraatje bieden we je gratis aan bij een verblijf op Camping du Lac de Bujaleuf in de maanden mei of juni. We hopen dat we jou en je partner er een plezier mee kunnen doen. Vermeld bij je reservering de code 'ZORG2021' zodat we de croissantjes alvast bij de bakker kunnen bestellen voor het ontbijt!

Prenez soin de vous,
Mike & Marian

Verwen arrangement zorg

Een geslaagdevakantie in Frankrijk

aanvraag verzenden

Aanvraag

Bekijk de prijs en verzend je aanvraag

online betalen

Aanbetaling

Gebruik de link in het betaalverzoek

reservering gemaakt

Voilà!

Zet de data maar in je agenda, à bientôt!

TOP
Vijf zekerheden van
Camping du Lac
5
Vijf zekerheden van
Camping du Lac
5